Ski & Snowboard Event van DAKA

Ski & Snowboard Event - DAKA
Ski & Snowboard Event - DAKA

Het wintersportseizoen staat voor de deur en dat betekent de hoogste tijd voor gave wintersport events. Op zaterdag 19 november en zondag 20 november organiseert DAKA het Ski & Snowboard Event in de vestiging van DAKA Rotterdam Noord. Ontdek de nieuwste wintersport trends, profiteer van de scherpste deals én test je skills op de skibaan. De specialisten van DAKA staan heel de dag voor je klaar voor persoonlijk advies.

Een fijne uitrusting draagt bij aan de ultieme wintersportbeleving. Echter, het uitzoeken van een nieuw paar ski’s of een snowboard kan soms best een zoektocht zijn. Zou je de materialen het liefst op locatie willen testen, voordat je een beslissing maakt? Met de DAKA Ski Test kan dat! Tijdens het wintersportseizoen vind je de Ski Test op verschillende locaties in de sneeuw, van de indoor skihal van Snowworld tot Dutchweek winter events in Oostenrijk en Frankrijk. Ga je voor lange bochten, of kies je voor een slalomski? Je ontdekt geheel vrijblijvend welk materiaal het beste bij jou past. Bovendien krijg je op locatie de beste tips en aanbevelingen.

Skibaan event DAKA

Ski & Snowboard Event Rotterdam

Kan het nog beter? Jazeker, op het DAKA Ski & Snowboard Event Rotterdam proef alvast de wintersport sfeer tijdens het DAKA Ski en Snowboard event! Ontdek onze nieuwste wintersport trends, profiteer van de scherpste deals én test je skills op de skibaan. De specialisten van DAKA staan heel de dag voor je klaar voor persoonlijk advies. Ben je benieuwd wat een DAKA wintersportspecialist is? Check dan het artikel over de DAKA Wintersportspecialist.

Wat is er te doen op dit event? Ga voor heel veel wintersportplezier met activiteiten als: actie op de mini snowboardbaan voor kids, je skills testen op de skibaan, de nieuwe wintersport collectie ontdekken tijdens de modeshow, gezellige muziek en nog veel meer!

DAKA Even slijpen en Waxen

Kom jij gezellig langs? Waar & wanneer?

DAKA Rotterdam Noord Zaterdag 19 november: 9.00 - 18.00 uur Zondag 20 november: 11.00 - 18.00 uur

Ken je het ultieme gevoel van vrijheid wanneer je ‘s ochtends vroeg bovenaan de piste staat? Terwijl je thuis moeite hebt met opstaan, zet je tijdens de wintersportvakantie de wekker het liefst zo vroeg mogelijk. Wakker worden met een vers pak sneeuw, schilderachtige uitzichten en besneeuwde bergtoppen; niets kan jou nog tegenhouden!. Kom alvast de sfeer proeven op het even van DAKA.

Ski & Snowboard Event

Auteur: Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.