Scoor je wintergear met korting bij DAKA

DAKA Leegverkoop
DAKA Leegverkoop

Tijdens de wintersport leegverkoop vind je veel wintersport artikelen met kortingen tot 50% in de filialen Amersfoort, Rotterdam-Noord én online. Zo ook meer dan 16.000 artikelen in de categorie kleding bijvoorbeeld! Dit is het perfecte moment om te kijken wat je nog nodig hebt. Want voor je het weet, is het weer tijd om op wintersport te gaan!

Je kunt voor deze kortingsactie online terrecht op DAKA Wintersport of bij de filialen DAKA Rotterdam Noord en DAKA Amersfoort. De aktie van met kortingen van 30% tot 50% korting duurt nog tot en met zondag 27 augustus.

De aktie is geldig op hardwaren en kleding (uitgezonderd goggles, handschoenen, mutsen, sjaals, thermokleding en doorlopende '24 collectie).

DAKA Leegverkoop

DAKA Rotterdam Noord

Voor de grootste sport-, wintersport- en lifestyle beleving ben je bij DAKA Rotterdam Noord aan het juiste adres. Met meer dan 5000 m² winkeloppervlakte vind je altijd datgene wat je zoekt. De ski- en snowboard afdeling van dit DAKA filiaal is de grootste van Nederland en het gehele jaar geopend. De DAKA skispecialisten staan voor je klaar met uitgebreid en professioneel advies.

Tevens kun je hier terecht voor het onderhoudt van jouw uitrusting. Én deze week dus voor de beste wintersport deals tijdens de kortingsweek !

DAKA Skihelmen en Kleding

DAKA Amersfoort

DAKA Amersfoort is dé sportspecialist uit de regio. Met een winkeloppervlakte van 3500 m² vind je hier alles op het gebied van voetbal, tennis, hockey, fitness en running en natuurlijk wintersport.

In de winter wordt de winkel omgetoverd tot een snoepwinkel voor wintersportliefhebbers. DAKA Amersfoort onderscheidt zich met de meest uitgebreide collectie aan ski’s, skischoenen, snowboardartikelen en winterkleding: start hier jouw vakantie!

Verder vind je in dit fiilaal speciaal voor de wedstrijdskieërs is het DAKA Race Department met een unieke collectie en deskundig advies van o.a. Gino Hoste, die start per 1 oktober a.s. (Hoofd Race Department en voormalig race coach) en Hans Vial (Master bootfitter en Ski-Race Service Master). Check het artikel van Wintersport Live over de DAKA Race Department

DAKA SKI en Snowboards

Auteur: Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.