Donnay Thermo Handschoen

Donnay Thermo Handschoen
Donnay Thermo Handschoen

Koude handen... wie heeft er geen hekel aan? Tijdens het skiën of snowboarden heb je goede handschoenen nodig. Deze moeten sterk, warm, comfortabel en functioneel zijn. Maar je hebt zeker niet altijd je wintersporthandschoenen aan. Sterker nog; je hebt ze zelfs zelden aan. Dan hebben we nu voor deze winter een tip voor jou. De warme Thermo Handschoenen van Donnay.

Een Thermohandschoen die betaalbaar is! Het perfecte kerstkado. De Donnay Thermo Handschoen. Ideaal voor de wintersport en perfect voor thuis. Nooit meer koude handen tijdens de apès-ski, tijdens een voetbalwedstrijd of tijdens een mooie wandeling.

Want je hebt vaak handschoenen aan, maar zeker niet altijd je wintersporthandschoenen. Wanneer je na het skiën een drankje gaat doen in de après-skibar, naar het restaurant loopt dan wil je vaak even makkelijke en dunne handschoen aan doen. En dat kan nu. Met de Donnay thermohandschoen behoren koude vingers tot het verleden.

De kosten van deze handschoenen zijn slechts € 14,99 en dat maakt het voor de meeste mensen een ideaal december kado !

Donnay Thermo Handschoenen zijn er in drie maten; Dames, heren en Junior (kids) en kosten in alle drie de maten hetzelfde.

Het mooie aan deze handschoen is dat hij ook perfect is voor de overige 51 weken van het jaar dat je niet op wintersport bent. Ze zijn ideaal voor je voetbaltraining of wanneer je in het publiek naar een wedstrijd staat te kijken. Ze zijn ook perfect voor wanneer je 's ochtends de ruiten van je auto moet krabben of wanneer je een wandeling maakt met je hond door het bos of over het strand.

Je kunt de handschoenen ook rechtsreeks bestellen in de webshop van Donnay. Wanneer jouw bestelling boven de € 49,- is vervallen de verzendkosten van € 4,95

Auteur: Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen