DAKA ook in Dutchweek Val Thorens

Testen tijdens Dutchweek Val Thorens - DAKA
Testen tijdens Dutchweek Val Thorens - DAKA

Het Test & Ride Center van DAKA mag natuurlijk niet missen tijdens de Dutchweek Snowtime Travelski van Val Thorens. De condities in de (Franse) Alpen zijn op het moment uitstekend. Én er komt nog meer sneeuw aan. Mis dus deze seizoensafsluiter niet en vertrek eind April nog naar de verse sneeuw in de Franse Alpen.

Eerder vertelde we al over de Dutchweek Val Thorens die bij Snowtime (Travelski) kan worden geboekt. Check hier het artikel over de Dutchweek in Val Thorens.

Tijdens de Dutchweek is DAKA Sport & Lifestyle aanwezig om in samenwerking met o.a. Head, Atomic, Jones, Rossignol, Salomon en Sinner het Test & Ride Center in Val Thorens te organsieren. Hier kan jij een week lang de allernieuwste ski's, snowboards, helmen en brillen gratis uitproberen op de piste!

De allereerste Dutchweek Snowtime stamt alweer uit 1991. In ruim 30 jaar ontwikkelde Dutchweek Snowtime zich tot een all-in wintersport experience. Jaarlijks wordt het event bezocht door een zeer grote schare trouwe fans. En DAKA mag en kan hier als wintersportspecialist natuurlijk niet ontbreken.

DAKA Dutchweek Val Thorens

Het afwisselende weekprogramma is geschikt voor iedereen; van Nederlandse ski- en snowboardles voor kinderen, gratis de nieuwste ski's en snowboards testen, kinderdisco's tot gezellige après-ski feesten met bands en DJ's in de feesttent. Het is er allemaal! De organisatie van de Dutchweek Snowtime is in handen van Travelski. Bij Travelski boek je én met je Dutchweek reis krijg je elke dag gratis toegang tot de Snowtime Feesttent!

Ook het speciale Dutchweek T-shirt en je testpas voor Test & Ride zijn inbegrepen. Je Dutchweek accommodatie + skipas 7 dagen boek je bij Travelski al vanaf € 269,- p.p.

Check voor meer informatie de website van DAKA voor alle details over de Dutchweek en over de DAKA Ski & Ride.

Boek jouw Dutchweek Val Thorens bij Snowtime (Travelski)

Auteur: Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen