Materialen & Kleding

Donnay Thermo Handschoen

Donnay Thermo Handschoen

01 dec. 2022 , Materialen & Kleding

Koude handen... wie heeft er geen hekel aan? Tijdens het skiën of snowboarden heb je goede handschoenen nodig. Deze moeten sterk, warm, comfortabel en functioneel zijn. Maar je hebt zeker niet altijd je wintersporthandschoenen aan. Sterker nog; je hebt ze zelfs zelden aan. Dan hebben we nu voor deze winter een tip voor jou. De warme Thermo Handschoenen van Donnay.

Een helm uitzoeken voor de wintersport

Een helm uitzoeken voor de wintersport

29 nov. 2022 , Materialen & Kleding

Een helm dragen tijdens je wintersportvakantie is tegenwoordig een logische keuze en absoluut noodzakelijk voor jouw veiligheid. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een helm? De wintersporthelm is er in diverse maten, kleuren, categorieën en prijzen. Wij vroegen het aan DAKA, de wintersportspecialist.

Ski & Snowboard Event - DAKA

Ski & Snowboard Event van DAKA

13 nov. 2022 , Materialen & Kleding

Het wintersportseizoen staat voor de deur en dat betekent de hoogste tijd voor gave wintersport events. Op zaterdag 19 november en zondag 20 november organiseert DAKA het Ski & Snowboard Event in de vestiging van DAKA Rotterdam Noord. Ontdek de nieuwste wintersport trends, profiteer van de scherpste deals én test je skills op de skibaan. De specialisten van DAKA staan heel de dag voor je klaar voor persoonlijk advies.

DAKA Wintersportspecialist

DAKA - De Wintersportspecialist

30 okt. 2022 , Materialen & Kleding

Matthijs Koolen is bij DAKA dé wintersportspecialist. Nee, dat zeggen we niet goed. Matthijs is één van de wintersportspecialisten binnen DAKA. Maar met zijn ervaring in de wintersportbranche en met zijn 'natuurlijke passie' om mensen zo goed mogelijk te helpen is hij binnen DAKA dé aangewezen persoon om wintersport en de consument optimaal met elkaar te kunnen verbinden.

LEKI Trigger 3D systeem en Freeride Classic 3D handschoenen

LEKI Trigger 3D systeem en Freeride Classic 3D handschoenen

27 okt. 2022 , Materialen & Kleding

Denk je aan LEKI, dan denk je aan kwalitatief hoogwaardige skistokken en -handschoenen. Het merk werkt hard en gepassioneerd om duurzame producten met ongeëvenaarde eigenschappen te maken. Het uitgangspunt van LEKI is het combineren van hoogwaardige prestaties met veiligheid en comfort.

Onderhoud ski's en Snowboard

Onderhoud ski en snowboard

18 sep. 2022 , Materialen & Kleding

Het is weer bijna tijd om de ski's en snowboard van zolder te halen. Maar voor je weer van de berg afdaalt heeft je materiaal wel wat onderhoud nodig om zo lekker mogelijk te glijden. In dit artikel vertellen we waar je op moet letten bij het onderhouden van je ski's en snowboard of je dit zelf kunt doen of dat je het onderhoud moet uitbesteden.

Ski’s niet juist opgeslagen

Oeps.. Ski’s niet juist opgeslagen

29 apr. 2022 , Materialen & Kleding

De meeste mensen heeft ondertussen de ski's al wel weer een poosje in de kast staan. Roest op de staalkanten zorgt voor onnodig veel slijpwerk en dat had voorkomen kunnen worden door je ski’s op de juiste manier op te slaan. Deze blog geeft uitleg over de juiste manier van opslaan van je ski’s en het verhelpen van roestplekken.

Wintersportkleding wassen

Skikleding wassen

21 apr. 2022 , Materialen & Kleding

Kan ik zomaar mijn skipak wassen? En mag ik alle wintersportkleding op dezelfde manier wassen? Dit is een vraag die regelmatig aan ons gesteld wordt. Zeker de afgelopen weken, omdat de meeste mensen ondertussen op wintersport geweest zijn en de kleren weer opbergen voor de volgende winter.

DAKA Ski Test Dutchweek

DAKA Ski Test ook tijdens Dutchweek

07 mrt. 2022 , Materialen & Kleding

Tijdens het wintersportseizoen vind je de Ski Test op verschillende locaties in de sneeuw. Vorige week vertelde we al over de Ski Test in de indoor skihal van Snowworld en over de Ski Test dagen in maria Alm en Kitzski, maar DAKA is de komende maand ook te vinden tijdens de DUTCHWEEK winter events in Oostenrijk en Frankrijk.

DAKA Ski Test

DAKA Ski Test On Tour

25 feb. 2022 , Materialen & Kleding

Een goede uitrusting draagt bij aan de ultieme wintersportbeleving. Maar het uitzoeken van een nieuw paar ski’s of een snowboard kan soms best een zoektocht zijn. Zou je de materialen het liefst op locatie willen testen, voordat je een beslissing maakt? Met de DAKA Ski Test kan dat!