Après-ski & Culinair

De culinaire Königstour

De culinaire Königstour

26 okt. 2022 , Après-ski & Culinair

In het skigebied Hochkönig zijn er voldoende pistes om dagen te genieten van de wintersportvakantie. Op de 150 kilometer aan gevarieerde pistes beleef je unieke momenten. Het biedt voor iedere type skiër mogelijkheden, het is sneeuwzeker en de pistes zijn heerlijk. Bij het gebied horen de authentieke dorpen; Maria Alm, Dienten en Mühlbach.

Gezond eten op wintersport

Gezond(er) eten op wintersport

28 dec. 2021 , Après-ski & Culinair

Het is bijna januari en de goede voornemens zijn weer gemaakt. Vol goede moed starten we massaal weer met gezonder eten, veel sporten en genoeg tijd voor ons zelf nemen. En dan komt ook daar de heerlijkste vakantie van het jaar aan: wintersport!

Bachwirt in Maria Alm

Leukste eet- en drinkplekjes in Maria Alm

26 nov. 2021 , Après-ski & Culinair

Ik kom al jaren in Maria Alm en heb ondertussen zo mijn favoriete culinaire plekjes in Hochkönig. Lekker eten en drinken hoort er natuurlijk bij op wintersport! Waar moet je zijn in het skigebied Hochkönig voor de beste kaiserschmarn, de gezelligste après-ski en de vriendelijkste bediening of de beste pizza’s in town?

Kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn, Gröstl en Schnitzel

28 okt. 2021 , Après-ski & Culinair

De winter komt er weer aan! Krijg jij al trek bij het horen van Kaiserschmarrn, Gröstl en Schnitzel? Wij wel. Vaak hoef je helemaal niet te wachten tot je weer naar de bergen mag, want thuis kun je deze gerechten ook prima bereiden. Lees over de heerlijkste Oostenrijkse gerechten en check hieronder het recept voor Kaiserschmarrn.

Wintersport in Oostenrijk zonder après-ski

Wintersport in Oostenrijk zonder après-ski

25 sep. 2020 , Après-ski & Culinair

Het zal je vast niet zijn ontgaan de afgelopen dagen. Het hoge woord is eruit; dit jaar is er geen après-ski in Oostenrijk. Maar er kwam een nog veel belangrijkere mededeling van De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz, vinden wij; "de wintersport kan doorgaan"... en daar komen de meeste mensen voor. toch?

Uitslag favoriete après-ski tent van Oostenrijk

Uitslag favoriete après-ski tent van Oostenrijk

03 feb. 2020 , Après-ski & Culinair

De uitslag van de meeste favoriete après-ski tent van Oostenrijk is bekend. Tot 31 januari 2020 kon er uit een selectie van 65 bekende après-ski tenten worden gekozen en na enkele duizenden stemmen kunnen we het resultaat bekend maken. Welke après-ski barretjes komen er terug in de top 10.

Beste après-ski tent van 2020

Beste après-ski tent van 2020

12 jan. 2020 , Après-ski & Culinair

Voor het vierde jaar op rij houden wij een après-ski poll voor de meest favoriete après-ski tent van Oostenrijk. Wij hebben alvast een selectie voor jullie gemaakt. Kies uit onderstaande après-ski tenten jouw favoriete plek voor een heerlijke versnapering na het skiën.

Culinaire hoogtepunten in Ski Amadé

Culinaire hoogtepunten in Ski Amadé

24 sep. 2019 , Après-ski & Culinair

Taste Ski Amadé! Regionale producten, Oostenrijkse wijnen en heerlijke pistes wisselen elkaar in dit veelzijdige gebied in een hoog tempo af. Ik verbleef afgelopen winter voor Wintersport Live in het Gasteinertal. In deze blog nemen we je mee in de culinaire hoogtepunten voor, na en tijdens het skiën, die we hier hebben mogen ervaren.

Oostenrijk Après-ski awards 2019

Oostenrijk Après-ski awards 2019

18 jan. 2019 , Après-ski & Culinair

Wat is jouw favoriete après-ski tent? Stem nu! Oostenrijk is het après-ski land bij uitstek en in ieder dorp vind je wel een gezellige bar. Ondanks dat de meeste mensen voor de pistes komen, is een gezellige Schirmbar niet meer weg te denken uit de meeste Oostenrijkse dorpen.

Karat bar- Westendorf

Uitslag aprés-ski Top 50

19 jan. 2018 , Après-ski & Culinair

Twee weken lang kon er gestemd worden op jouw favoriete après-ski tent. Na 5442 stemmen in 14 dagen was het een nek aan nek race tussen de après-ski tenten in Westendorf. Dat onze volgers grote SkiWelt fans zijn is dus wel duidelijk!