Op wintersport

Ontdek het nieuwe UplandParcs Sauerland

Ontdek het nieuwe UplandParcs Sauerland

29 nov. 2023 , Op wintersport

Wintersport in Winterberg is ieder jaar weer populair bij Nederlanders en met goede reden. Winterberg ligt dicht bij de grens en het skigebied bestaat uit maar liefst 27,4 kilometer aan pistes. Dit jaar heeft UplandParcs een nieuw vakantiepark geopend op loopafstand van de pistes: UplandParcs Sauerland.

Last minute op wintersport tijdens de kerstvakantie

Last minute op wintersport tijdens de kerstvakantie!

28 nov. 2023 , Op wintersport

De maand december staat voor de deur! Daarmee komt ook de kerstvakantie toch erg dichtbij. Het is dan weer de tijd om gezellig met de familie lekker te eten, samen te zijn en te genieten van de leuke kerstnummers. Waar kun je dit nou beter doen dan in de Alpen tijdens een wintersportvakantie.

Tips voor een actieve vakantie in Lapland

Tips voor een actieve vakantie in Lapland

21 nov. 2023 , Op wintersport

Het allerfijnste aan wintersport? Actief bezig zijn in de buitenlucht! Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid, het is gezond en zeg nou zelf; er gaat niets boven opwarmen bij een haardvuur na een lange dag buiten zijn. Wist je dat de luchtkwaliteit in Lapland hoog scoort op Europees niveau?

Alles wat je moet weten over sneeuwkettingen

Alles wat je moet weten over sneeuwkettingen

20 nov. 2023 , Op wintersport

Sneeuwkettingen zijn voor de meeste mensen een product waar ze niet te lang bij stil willen staan en even snel kopen zodat er wat in achterbak ligt. Maar dat is onverstandig. De juiste sneeuwkettingen zijn essentieel voor je reis naar de wintersportbestemming. Zeker nu er ook steeds meer Electrische auto’s op de markt zijn.

Langlaufen in Zweden

Langlaufen in Zweden

18 nov. 2023 , Op wintersport

Dacht je dat langlaufen suf en oubollig was? Daar denken de Zweden heel anders over! Hier noemen ze het cross country skiing en zo’n beetje iedereen doet het, van jong tot oud. Zoals wij ’s avonds of ’s morgens in het weekend gaan joggen, pakken ze hier de ski’s voor een rondje langs één van de vele meren.

Wintersportbestemmingen

Wintersportbestemmingen: welke landen zijn het meest populair?

09 nov. 2023 , Op wintersport

Waar ga je naartoe, als je kiest voor een wintersportvakantie? Wordt het Oostenrijk of Italië? Frankrijk of Zwitserland? Duitsland misschien? Daarmee hebben we de vijf meest gekozen landen voor dit type vakantie benoemd. Maar er zijn nog een paar interessante opties, die voor de echte liefhebbers veel te bieden hebben.

Wintersport in Rauris - Time To Smile

TIME TO SMILE in Rauris

05 nov. 2023 , Op wintersport

Heb jij wel eens gehoord van TUI’s Time to Smile? Als je op zoek bent naar een verblijf dat verder gaat dan de standaard accommodaties, dan is het goed om een accommodatie binnen Time to Smile te overwegen. De accommodaties binnen Time to Smile zijn bedoeld om vakantiegangers een unieke en hoogwaardige ervaring te bieden tijdens bijvoorbeeld een wintersportvakantie.

Noorderlicht in Fins Lapland

Het noorderlicht spotten tijdens de wintersport

28 okt. 2023 , Op wintersport

De eerste dikke sneeuwlaag in Lapland is een feit. De marshmallow-bomen zijn terug van weggeweest, husky’s zijn dolenthousiast en de wintersportdorpjes maken zich klaar: het winterseizoen in Fins Lapland kan gaan beginnen. Ook is het magische noorderlicht al een paar keer aan de hemel gespot. Een natuurfenomeen dat de kers op de taart is van iedere wintersport in Lapland.

TUI Ski Express

TUI Ski Express

27 okt. 2023 , Op wintersport

Met de trein op wintersport. Het heeft een groot aantal voordelen, maar was tot dit jaar moeilijk te realiseren. Als je vanuit Nederland naar de Alpen wil met de trein, betekent dat een hoop overstappen, een hoop geregel en een hoop gedoe. Maar dat is sinds dit jaar verleden tijd. TUI introduceert de TUI Ski Express.

VPN tijdens de wintersport

Dit is waarom je VPN nodig hebt tijdens de wintersport

26 okt. 2023 , Op wintersport

Op wintersportvakantie gaan is iets waar veel mensen naar uitkijken en terecht natuurlijk. Genieten van de mooie besneeuwde berglandschappen terwijl je tegelijkertijd van een berg af skiet of snowboard. Wintersport geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Hoog in de bergen in de skilift zitten en een paar uur later lekker eten met z’n allen.