Op wintersport

Wees er op tijd bij

Wees er op tijd bij dit jaar

28 apr. 2023 , Op wintersport

Droom je ervan om de hellingen op te gaan en je een weg te banen door de verse poeder? Dan is het tijd om je skivakantie voor volgend seizoen alvast te plannen en te boeken! Vroeg boeken heeft tal van voordelen, van het krijgen van de beste deals tot het verzekeren van jouw perfecte accommodatie.

Seizoensafsluiting van skigebieden

De wintersport met een knaller afsluiten, wie wil dat nou niet?

17 mrt. 2023 , Op wintersport

Het zijn misschien wel de leukste evenementen van het wintersportseizoen: de seizoen afsluitingen. De meeste skigebieden hebben tijdens het laatst geopende weekend alles volgepland met verschillende evenementen en feesten. Zo vind je op veel plekken dj’s en sportieve evenementen. Je hoeft je geen moment te vervelen als je naar een seizoen afsluiting van een skigebied gaat!

Dutchweek Snowtime – Val Thorens

Dutchweek Snowtime – Val Thorens

14 mrt. 2023 , Op wintersport

Als het wintersportseizoen op zijn einde loopt is er nog één te gekke kans om op wintersport te gaan; de Dutchweek Snowtime in Val Thorens. Boek nu bij Travelski deze fantastische winterafsluiter naar het wereldberoemde hooggelegen Val Thorens met 160 km aan pistes.

Autovrijen dorpen in Portes du Soleil

Duurzaam op wintersport naar Portes du Soleil

22 feb. 2023 , Op wintersport

Tijdens mijn bezoek aan Portes du Soleil in de Haute Savoie (Frankrijk) deze winter heb ik met de vertegenwoordigers van de plaatselijke VVV’s in Morzine, Avoriaz, Châtel en Les Gets gesproken over duurzaamheid in de wintersportgebieden en dan met name in Portes du Soleil.

Zonnige wintersport maart

Zonnige wintersport maart

21 feb. 2023 , Op wintersport

Veel zon en sneeuw. Dat zijn eigenlijk de twee belangrijkste redenen om in maart op wintersport te gaan. En wil je nou tijdens je wintersport ook nog wat feestjes meepakken dan is Dutchweek de uitkomst! Voor minimaal 4 dagen lang ga je heerlijk feesten (zoals alleen Nederlanders dat kunnen) in zowel het dorp als op de piste.

Ben jij klaar voor je reis naar de sneeuw

Ben jij klaar voor je reis naar de sneeuw?

16 feb. 2023 , Op wintersport

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Dat betekent dat er een grote groep mensen de komende 2 weken richting de Alpen vertrekt. Het grootste deel van de wintersporters gaat nog steeds met de auto en daarom moet je goed voorbereid op pad gaan.

Dakkoffers op wintersport

Goed voorbereid op wintersport? Hier moet je aan denken

31 jan. 2023 , Op wintersport

Het wintersportseizoen is alweer een poos aan de gang. Maar de meeste wintersportliefhebbers vertrekken in de voorjaarsvakantie naar hun favoriete locatie. Iets waar ze vaak al het hele jaar naar uitkijken. De doorgewinterde wintersporter weet precies waar hij aan moet denken voordat hij op pad gaat. Maar wat als dit je allereerste keer wintersporten is?

Last Minute februari - Sestriere

Wil jij last-minute op wintersport in februari? Dat kan!

23 jan. 2023 , Op wintersport

Er zijn nog accommodaties beschikbaar in februari en zelfs in de krokusvakantie! Last minute op wintersport gaan heeft zo zijn voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld zien waar veel sneeuw ligt, of je kunt bijvoorbeeld een accommodatie zoeken die veel korting aanbiedt.

Hoe neem ik mijn ski's en snowboard mee op wintersport?

Hoe neem ik mijn ski's en snowboard mee op wintersport?

19 jan. 2023 , Op wintersport

Als je op wintersport gaat heb je een behoorlijke paklijst met alle benodigde spullen. Denk aan je kleding, wandelschoenen, helm en skischoenen. Het is een hele opgave om alle spullen in de auto mee te nemen, zelfs als je heel goed kunt inpakken. Er is een essentieel onderdeel dat wat lastiger is om in te pakken.

Bereid je voor op de wintersport

Zo bereid jij je voor op jouw wintersportvakantie!

18 jan. 2023 , Op wintersport

Kijk jij er al naar uit om de ski’s weer onder je voeten te binden? En zit jij met jouw hoofd al weer tussen de besneeuwde bergen? Dan kijk jij vast uit naar jouw wintersportvakantie. Door het enthousiasme van de vakantie willen mensen nog wel eens kleine details vergeten. Bijvoorbeeld de tol die onderweg betaald moet worden.