Korting bij Intersport via Wintersport Live

Korting bij Intersport via Wintersport Live
Korting bij Intersport via Wintersport Live

Wintersport Live is sinds deze winter de trotse partner van Intersport Ski Rental. Dat houdt in dat jij als volger van Wintersport Live van korting profiteert op de huur van je wintersportmateriaal in alle Alpenlanden. Intersport zorgt al voor standaard goede prijzen, maar als vriend van Wintersport Live ontvang je hoge kortingen.

Intersport staat al sinds jaar en dag bekent als de skiverhuur winkel in de Alpen. Voor al je wintersportmateriaal,- en kleding kun je bij Intersport terecht. Daarnaast heeft Intersport ook de meeste Rental shops in 14 verschillende wintersportlanden, waardoor in jouw skidorp of skigebied vaak meerdere opties zijn om je materiaal te huren.

Gegarandeerde korting op de standaard huurprijs bij Intersport via Wintersport Live

Wanneer je via Wintersport Live boekt, middels bijvoorbeeld deze link naar hun website. Kom je automatisch terecht op de Wintersport Live sectie van Intersport, waardoor je meteen geniet van hoge kortingen op de toch al scherpe huurprijzen van Intersport

Je herkent de Wintersport Live omgeving aan ons logo links bovenin:

Guaranteed Discount met Wintersport Live

Lekker vanuit huis alvast je spullen huren

Niets zo lekker om thuis alvast alles te regelen voor het huren van je ski's, skischoenen of snowboardmateriaal. Je vult thuis op je gemak alvast je gegevens in en op locatie in de winkel pas je of alles goed zit. De registratie is thuis al gedaan, dus snel weer die warme skiverhuur uit en de piste op !

Huur je ski's in de volgende landen met grote korting bij Intersport via Wintersport Live;

Geen gedoe, bespaart een hoop tijd en je betaalt minder. Wat wil je nog meer?

Auteur: Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen